Koho uslyšíme v Middle-earth: Shadow of War?
Middle-earth: Shadow of War Novinka Koho uslyšíme v Middle-earth: Shadow of War?

Koho uslyšíme v Middle-earth: Shadow of War?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Troye Bakera a Alastaira Duncana doplní Laura Bailey, Kumail Ninjiani nebo Pollyanna McIntosh.

Reklama

Společnost Warner Bros, která se stará o vydání očekávaného Middle-earth: Shadow of War, přiblížila obsazení hry. Jinými slovy oznámila dabéry, které při hraní uslyšíme.

Již víme, že do role hlavního hrdiny Taliona se vrátí všudypřítomný Troy Baker, přičemž s ním svázaného ducha elfa Celebrimbora opět namluví Alastair Duncan.

V roli vraždkyně Altariel uslyšíme Lauru Bailey. Ani ona není nováčkem v oblasti herního dabingu, slyšet jste ji mohli třeba v Uncharted 4, Injustice 2 nebo v různých titulech od Telltale Games.

V Shadow of War promluví i herec Kumail Ninjiani, kterého můžete znát ze seriálu Sillicon Valley nebo z Mass Effectu: Andromeda. Poslední odhalené jméno je Pollyanna McIntosh, tu jste pro změnu mohli vidět v sedmé sérii seriálu The Walking Dead.

Na Comic-Conu v San Diegu Warner Bros uspořádá přednášku, kteří se zúčastní právě někteří z oznámených dabérů. Zde také dojde na prezentaci nikdy neviděného obsahu, o níž se postará kreativní ředitel Monolith Productions Michel de Plater. Přednáška bude k vidění 21. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama