Kojima odhaluje další informace o Death Stranding
Death Stranding Novinka Kojima odhaluje další informace o Death Stranding

Kojima odhaluje další informace o Death Stranding

Michael Zeman

Michael Zeman

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Hideo Kojima na svém Twitteru mluví o možnostech průzkumu herního světa.

Reklama

O Death Stranding se v posledních dnech mluví opravdu hodně a s blížící se E3 i datem vydání se bude celá situace jen stupňovat. A vypadá to, že i samotný Hideo Kojima už by nejraději hráčům prozradil vše a nechal je své dílo hrát, protože neustále na svém twitterovém účtu zveřejňuje další střípky informací.

Nyní přiblížil možnosti průzkumu herního světa. Na zveřejněném obrázku, který pochází z traileru, jsou vidět v dálce zasněžené kopce a Kojima uvedl, že to nejsou pouhé kulisy. Hráč bude moci vyšplhat až na vrcholek hory, což dokazuje druhý obrázek, který je právě z tohoto místa. Vypadá to tedy, že herní svět bude opravdu veliký a hráč se bude moci vydat kamkoliv, kam jen dohlédne.

I přesto, že jsme se toho o Death Stranding za poslední týden dozvěděli mnoho, stále zůstává mnoho otázek nezodpovězených. A je možné, že to tak zůstane až do 8. listopadu, kdy hra vychází exkluzivně na PlayStation 4 s českými titulky. Do té doby si musíme vystačit například s posledním velmi dlouhým trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama