Kolekce Batman: Return to Arkham oficiálně oznámena
Batman: Return to Arkham Novinka Kolekce Batman: Return to Arkham oficiálně oznámena

Kolekce Batman: Return to Arkham oficiálně oznámena

Michal Burian

Michal Burian

15

První dva díly Batmana pro PlayStation 4 a Xbox One, již koncem července.

Reklama

Konec spekulací, po řadě úniků se společnost Warner Bros odhodlala a oficiálně oznámila Batman: Return to Arkham. Jde o kolekci, která majitelům konzolí PlayStation 4 a Xbox One nabídne ve vylepšené podobě hry Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City.

Původní hry mělo na starost studio Rocksteady, první vyšla v roce 2009, druhá v roce 2011. Remasterované verze si vzali na starost kluci a holky z Virtuos. Fanoušci Batmana se nemusejí obávat, tenhle tvůrčí celek je podepsán za Final Fantasy X/X-2 a Heavy Rain remaster.

Vylepšené verze Batmana mají mít značně vylepšené modely postav, lepší nasvícení, efekty a stíny. Krom toho má být prostředí pestřejší a celkově na pohled krásnější. To vše umožní přechod z Unreal Enginu 3 na Unreal Engine 4.

Kolekce navíc zahrne veškerých stahovatelný obsah obou dílů, půjde tak o takzvané Game of the Year edice. Což vysvětluje cenu 50 euro.

Batman: Return to Arkham vyjde 29. července pro PlayStation 4 a Xbox One. Jen škoda, že chybí Batman: Arkham Origins, které vyvíjelo jiné studio.

Obal hry

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama