Kombinace zbraní v Dead Rising 2
Dead Rising Novinka Kombinace zbraní v Dead Rising 2

Kombinace zbraní v Dead Rising 2

Michal Burian

Michal Burian

4

Populární zabíjení zombíků pokračuje v chystaném Dead Rising 2, který podle všeho zvedne laťku ještě o něco výš, protože nabídne různé kombinace zbraní.

Reklama

Již nějaký ten pátek víme, že Dead Rising 2 bude obsahovat všelijaké zbraně, které mohou být absurdní nebo dokonce směšné. Dnes jsme se však dozvěděli, že tvůrci počítají také s nejrůznějšími kombinacemi. Můžete se tedy začít těšit na nejrůznější možnosti jak zkombinovat předměty a vytvořit z toho velmi účinnou zbraň na zabíjení nemyslících potvor.

Abyste však mohli zbraně a předměty různě kombinovat, budete se muset dostat na potřebnou úroveň, k čemuž vám mohou zkušenostní body za zabíjení zombíků. Kromě zbraní bude moci hlavní hrdina vymýšlet i speciální smrtící komba.

Není pochyb, že se studio Blue Castle Games pokouší posunout zábavnost brutálních akčních her o něco dál. V prvním Dead Rising bylo objevování nových zbraní velmi důležité, protože hráče stále bavilo eliminovat zombie nějakým novým a nevyzkoušeným způsobem. Kombinace nejrůznějších předmětů a zbraní bude podle nás ještě zábavnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama