Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse Novinka Komentovaný gameplay předvádí Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse v akci

Komentovaný gameplay předvádí Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse v akci

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Sedm minut z očekávaného remasteru.

Reklama

Remaster čtvrtého dílu japonské hororové série Fatal Frame s podtitulem Mask of the Lunar Eclipse vyjde už 9. března. Teď jsme se dočkali sedmiminutového gameplay videa, kde komentují průchod lokací Rogetsu Hall producent Jutaka Futaja a šéf vývoje původní hry Makoto Šibata.

Nejzásadnějším vylepšením prošla grafika včetně modelů postav, ale Futaja poukazuje i na další změny. Kvůli lepší orientaci v prostředí přepracovali autoři ovládání a pohyb kamery. Do prostředí umístili více předmětů vydávajících zvuky, protože právě zvuk je podle Šibaty tématem hry.

Autoři dále popisují základní mechaniky hry s focením nepřátelských přízraků v popředí. „Nikdy se mi žádného ducha v realitě vyfotit nepodařilo,“ říká Šibata a poměrně obsáhle mluví o svých snech, které ho inspirovaly.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse vyšel už v roce 2008, tedy ještě o šest let dříve než jeho následovník Maiden of Black Water, který se dočkal remasteru předloni. I Mask of the Lunar Eclipse se nově podívá na PC, Nintendo Switch a obě generace konzolí Xbox a PlayStation. Především ale poprvé zamíří také na západní trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama