Komiks Batmana od Telltale Games vyplní mezeru mezi první a druhou sérií
Novinka Komiks Batmana od Telltale Games vyplní mezeru mezi první a druhou sérií

Komiks Batmana od Telltale Games vyplní mezeru mezi první a druhou sérií

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Nese název Batman: Sins of the Father a v zahraničí začne vycházet v únoru příštího roku.

Reklama

Společnosti Telltale Games, Warner Bros. Interactive a DC Comics to v případě epizodické série o Batmanovi rozjíždí ve velkém. Minulý rok jsme tu měli velmi povedenou první sérii, na kterou letos navázaly první dvě epizody druhé série s podtitulem The Enemy Within, která se také vyvíjí velmi slibně. A pak tu máme vydání hry na Switch, k němuž dojde již 14. listopadu.

Včera navíc došlo prostřednictvím serveru IGN k odhalení komiksové série Batman: Sins of the Father. Ta má za cíl vyplnit dějovou mezeru právě mezi první a druhou sérií od Telltale Games. Komiks začne v zahraničí vycházet nejprve v digitální podobě, a to v únoru 2018, samozřejmě ale dojde i na tištěnou verzi. Možnost vydání v České republice je jako obvykle ve hvězdách, ale raději bych s ním nepočítal.

Sins of the Father píše Christos Gage (Buffy: Přemožitelka upírů, Angel & Faith, televizní Daredevil) a o kresbu se stará Raffaele Ienco (Fantastická čtyřka, Black Knight). První číslo začne vyprávět příběh o tom, kterak někdo začal zabíjet osoby, které měly co do činění s blázincem v Arkhamu v době, kdy do něj Thomas Wayne začal posílat lidi. Podezření padá na rodiny, které se soudí s Brucem Waynem kvůli náhradě za to, co způsobil jeho otec. Batmanovo vyšetřování z něj však udělá cíl nebezpečného vraha.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama