Komiksová série Tomb Raider poodhalí novou hru
Tomb Raider Novinka Komiksová série Tomb Raider poodhalí novou hru

Komiksová série Tomb Raider poodhalí novou hru

Michal Burian

Michal Burian

23

Komiks se bude odehrávat pár týdnů po skončení příběhu ve hře s mladou a neohroženou archeoložkou Larou Croft

Reklama

Restart série Tomb Raider z letošního března byl pojat v akčnějším duchu a povedl se. Dokázali to ocenit recenzenti (naše recenze 9/10) i samotní hráči a dokazují to i prodeje. Ty se podle dostupných informací zatím vyšplhaly na 3,4 milionů kopií (pouze za první měsíc). Sám jsem Tomb Raider před pár dny dohrál a je mi více než jasné, že na pokračování se už pracuje - poslední scénka ve hře, což je jen a jen dobře, alespoň z mého pohledu.

Kromě samotného nového dílu se plánuje i nová komiksová série Tomb Raide, která jako první poodhalí malinko připravovaný díl. První vydání komiksu je naplánované na 26. února 2014 a podle slov autorky Gail Simone se odehrává jen několik týdnů po skončení letošní hry s mladou neohroženou archeoložkou Larou Croft. A co je ještě lepší, komiks by měl z části nastínit, kam nás zavede nový díl.

Už teď je ale více než jasné, že budeme pokračovat v příběhu a vydáme se opět do mládí Lary, která se na tajemném ostrově naučila bojovat a postarat se sama o sebe i o své přátele. Pokud jste Tomb Raider ještě nehráli, vřele vám ho doporučuji. V našem obchodě Xzone.cz koupíte PC verzi za pouhých 448 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama