Kompletně přepracované Prey 2, remaster Skyrimu nebo nový Wolfenstein?
Prey 2 Novinka Kompletně přepracované Prey 2, remaster Skyrimu nebo nový Wolfenstein?

Kompletně přepracované Prey 2, remaster Skyrimu nebo nový Wolfenstein?

Michal Burian

Michal Burian

35

Ale také Sunset Overdrive pro počítače a další zvěsti před blížící se E3 v Los Angeles.

Reklama

Tiskové konference před oficiálním otevřením veletrhu E3 v Los Angeles se blíží (kompletní jízdní řád). U všech společností máme představu o tom, o čem jejich show bude. Záhadou je ale Bethesda, která zatím ani nenaznačila, co bude prezentovat (když nepočítáme ten obrázek). V době internetu je ale těžké tajemství střežit, na internetu kolují zvěsti, co by to mělo být.

Držte si klobouky, jedeme z kopce! Bethesda má v pondělí ve čtyři ráno našeho času oznámit kompletně přepracované Prey 2, remaster The Elder Scrolls V: Skyrim pro PlayStation 4 a Xbox One (možná i PC), pokračování hororového The Evil Within a v neposlední řadě také dalšího Wolfensteina. Není se čemu divit, Wolfenstein: The New Order z května 2014 byl dost úspěšný a stejně dopadl i samostatný datadisk Wolfenstein: The Old Blood. Navíc dabérka Alicja Bachleda-Curuś (Anye, přítelkyně Blazkowicze) již loni v září prokecla vývoj nového Wolfensteina.

Podle britského Eurogameru má remaster Skyrim zahrnout všechny mody a dodatečné balíčky. Samozřejmostí bude vylepšený vizuál.

A snad se dostane i na Borderlands 3, i když v tomto případě čekáme spíše jen nějaký teaser, vývoj asi nebude moc daleko.

Další spekulace potom zmiňují port bláznivé akce Sunset Overdrive na počítače, konkrétně Windows 10, jak bývá u Microsoftu zvykem. Přijde Xbox One o další exkluzivitu? Vůbec bychom se tomu nedivili.

Když už jsme u toho Microsoftu, ve vývoji má být také pokračování survival zombie záležitosti State of Decay od Undead Labs. To by znamenalo, že na tiskovce Microsoftu uvidíme nejen Dead Rising 4 (prý vylepšená jednička), ale také State of Decay 2. Zombíci zřejmě budou opět udávat trend.

Něco z toho prozradil insider shinobi602, který dříve avizoval odklad Horizon: Zero Dawn na rok 2017 a mnoho dalšího.

Co na únik informací Bethesda? „Nebudeme komentovat spekulace.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama