Tell Me Why Novinka Kompletní hra Tell Me Why zdarma

Kompletní hra Tell Me Why zdarma

Martin Zavřel

Martin Zavřel

13
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Celý měsíc, na Xboxu i PC.

Reklama

Třídílná příběhová adventura Tell Me Why z loňského roku je nejnovějším dílem francouzského studia Dontnod Entertainment, které se proslavilo především hrami Life if Strange (o vraždách v malém městečku) a Life is Strange 2 (o útěku dvou osiřelých sourozenců k mexické hranici). Tell Me Why vypráví příběh dvojčat Tylera a Alyson Ronanových, kteří pomocí svého výjimečného pouta odhalují tajemství jejich láskyplného, ale ztrápeného dětství. Odehrává se v krásném malém městečku na Aljašce a klad důraz na realistické postavy, dospělá témata a složitá rozhodnutí. Jelikož obsahuje také téma transsexuality, rozhodli se tvůrci k příležitosti "Pride Month" oslav měsíce června nabídnout hru všem hráčům na všech platformách, kde hra vyšla, celou trilogii zdarma.

Kompletní hra Tell Me Why zdarma

Hra nasbírala poměrně vysoká hodnocení, světový průměr je dle OpenCritic 80%. Na Steamu má hra 84% kladných doporučení. Připomenout si můžete také naši recenzi, ve které jsme udělili hodnocení 7/10 a napsali:

Tell Me Why nabízí solidní příběh a audiovizuální zpracování. Obě hlavní postavy jsou sympatické a ve většině případů dává jejich chování smysl. Příběh je sice předvídatelný a točí se především kolem rodinných problémů, ale ve výsledku není jeho jednoduchost na škodu. Zamrzí však minimální množství důležitých rozhodnutí - dlouze přemýšlet, které vybrat, zde téměř jistě nebudete.

Hru si můžete zcela zdarma stáhnout na Steamu, Xboxu i Microsft Store pro PC.

Akce platí až do konce měsíce, hra vám pak zůstane napořád.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama