Komplexní kariéra ve WRC 8
WRC 8 Novinka Komplexní kariéra ve WRC 8

Komplexní kariéra ve WRC 8

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Budete nejen závodníkem, ale i šéfem týmu.

Reklama

V září letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch dorazí nové rallye závody. WRC 8 připravuje studio Kylotonn ve spolupráci s Bigben Interactive. Dnes jsme se dozvěděli podrobnosti o vylepšené kariéře, která bude od předchozích dílů mnohem propracovanější. Tvůrci chtějí hráče ponořit do života jezdce rallye se vším všudy, nejen co se týče závodění. Proto se stanete správcem celého týmu a budete mít na starost spoustu věcí, které rozhodnou o tom, zda se stanete šampionem WRC.

Budete muset plánovat kalendář a rozhodnout se, jak budete trávit čas mezi závody. Můžete trénovat, tedy se zdokonalovat, případně odpočívat. Zároveň je ale důležité věnovat se marketingovým povinnostem svých sponzorů a účastnit se klasických eventů. Vývojáři zdůrazňují, že správné naplánování je velmi důležité, včetně odpočinku, aby jezdec mohl regenerovat a připravit se na další závod.

Zároveň musíte vytvořit svůj tým a spravovat ho. Na šest pozic budete muset najmout lidi, včetně zkušených mechaniků a stratégů. Jakmile budete mít tým vytvořen, přijde na řadu výzkum a vývoj nových technologií pro zdokonalení vašeho vozu během probíhající sezóny. Tento aspekt má dopad na pokrok a morálku týmu.

WRC 8 předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama