Komunita chce přenést Liberty City do GTA V
GTA 5 Novinka Komunita chce přenést Liberty City do GTA V

Komunita chce přenést Liberty City do GTA V

Michal Burian

Michal Burian

23

Pochmurné město s přepracovaným New Yorkem, New Jersey, Brooklynem nebo Manhattanem v Grand Theft Auto V.

Reklama

Liberty City, pochmurné město z Grand Theft Auto IV, které nám umožnilo prohánět se po přepracovaném New Yorku, New Jersey, Brooklynu, Queens, Manhattanu a Bronxu. Inspiraci lidé z Rockstaru brali všude možně. Nedávno se spekulovalo, že vývojáři mají v plánu rozšířit GTA Online o další města, krom jiného bylo zmiňováno Liberty City, North Yankton, San Fierro a Las Venturas. Jak to tak vypadá, tak z toho ambiciózního plánu asi nic nebude, stejně tak z rozšíření příběhové části GTA V. Obojí je velká škoda.

Určitá naděje tu ale je. Tým Open IV oznámil, že v současné době pracuje na modifikaci, která přenese Liberty City z GTA IV do Grand Theft Auto V. Zajímavé na tom je, že Liberty City nenahradí Los Santos nebo Blaine County, místo toho rozšíří herní svět o další velké město. Do něj budete moci odcestovat přes moře. Open IV nechtějí vynechat ani Episodes from Liberty City, rozšíření do GTA IV.

Vše zní velmi zajímavě. Jisté je, že je před fanoušky ještě hromada práce. Pokud se jim to podaří, tak pochopitelně nebudete moci hrát online. Pokud byste se o to pokoušeli, s největší pravděpodobností dostanete ban od Rockstaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama