Konami hledá náhradu za Hidea Kojimu
Metal Gear Solid Novinka Konami hledá náhradu za Hidea Kojimu

Konami hledá náhradu za Hidea Kojimu

Michal Burian

Michal Burian

36

Vydavatel chce nový Metal Gear.

Reklama

Japonský designér Hideo Kojima včera začal novou výzvu, znovu vybuduje studio Kojima Productions a ve spolupráci se Sony se pustí do nového titulu, který vyjde nejprve pro PlayStation 4 a poté i pro PC. Má jít o něco zbrusu nového, ale zároveň o něco, co fanoušci tohoto uznávaného vývojáře očekávají. Hideo Kojima tak stojí před těžkým úkolem a rozhodně to nebude mít jednoduché. Mnohem těžší to má ale společnost Konami, která s Kojimou rozvázala pracovní poměr poté, co mu zrušila Silent Hills. Kromě Kojimy z Konami odešli i další schopní vývojáři.

Právě Konami za Kojimu začalo hledat náhradu, stejně tak další zkušené tvůrce, kteří společně vytvoří další Metal Gear. Vydavatel chce do svých řad lidi, kteří mají nekonečnou fantazii a nové vzrušující nápady. Dále silnou vášeň k vytváření her.

Není to poprvé, co Konami veřejně zmiňuje další Metal Gear. Otázkou je, jak to celé dopadne a zda budou noví vývojáři schopni navázat na úspěch Hidea Kojimy. Stejně tak bude zajímavé sledovat, zda fanoušci Metal Gear podpoří Konami nebo si raději nový díl odpustí a budou s Kojimou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama