Konami kutí motokrosové závody
Novinka Konami kutí motokrosové závody

Konami kutí motokrosové závody

Michal Burian

Michal Burian

2

Letos v létě vyjdou v digitální podobě freestyle motokrosové závody Red Bull X-Fighters World Tour <strong>+ galerie</strong>.

Reklama

Společnost Konami dnes oznámila, že na léto tohoto roku připravuje profesionální freestyle motokrosové závody (FMX) nesoucí název Red Bull X-Fighters World Tour pro Xbox Live Arcade (X360) a PC.

První informace zmiňují, že hra obsáhne šest různých lokalit: Londýn, Mexico City, Madrid, Řím, Mosku a Gizu. V těchto známých lokalitách budete mít k dispozici velké rampy (opomenout nemůžeme ani hořící kruhy), na nichž budete moci se svou motorkou ukázat co ve vás opravdu je a jaké triky za letu dovedete. Těšit se můžete na dynamické úhly kamery a filmové záznamy, které pomohou odhalit vaše nebezpečné a velmi adrenalinové triky.

Součástí budou čtyři hlavní herní módy: Show Off, Pressure, Time Trial a Performer. To však není vše, s motorkou se podíváte také do dalších dvou prozatím neodhalených režimu.

V Red Bull X-Fighters World Tour budete muset zvládnout akceleraci, brždění a také správnou polohu jezdce, abyste dokázali přežít úžasné a velmi nebezpečné manévry a triky. Pokud to dokážete, tvůrci vás odmění četnými úspěchy a umístěním v žebříčku na Xbox Live Arcade (zda bude mít i PC verze nějaký žebříček, prozrazeno nebylo).

"Konami je nadšené, že hráčům přinese závody Red Bull X-Fighters World Tour. Jde o jeden z nejžhavějších extrémních sportů," řekl Careen Yapp, viceprezident digitální distribuce Konami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama