Konami na TGS oznámí novou hru z populární série
Novinka Konami na TGS oznámí novou hru z populární série

Konami na TGS oznámí novou hru z populární série

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Společnost údajně chystá také remastery starších dílů Metal Gear Solid.

Reklama

V září se již tradičně koná akce Tokyo Game Show, kde své novinky prezentují především japonské herní společnosti. Jedna z těch nejznámějších je samozřejmě Konami, jež se už podělilo o svůj program, informoval o tom magazín Gematsu.

V něm bychom našli především hry, které na západě nejsou příliš známé, tedy až na eFootball 2023. Ale pak je tu jeden neoznámený titul, o němž Konami tvrdí, že má jít o novou hru ze série známé po celém světě. Prezentace proběhne 16. září od 22:30 do 23:15 našeho času, přičemž na pódiu se má objevit také japonský dabér Júki Kadži, kterého můžete znát například jako Erena z Attack on Titan. Jestli má ale se hrou něco společného, nebo bude pouze moderátorem akce, úplně není jasné.

Samozřejmě jde o další příležitost, kde by mohlo dojít k oznámení Silent Hillu, ten rozhodně podmínku světoznámé série splňuje. Magazín VGC ale informoval o tom, že podle jeho zdrojů o Silent Hill nepůjde a nemáme očekávat ani Metal Gear či Castlevanii. Nad rámec toho ale přišel se zajímavou informací, že Konami chystá remastery starších dílů Metal Gear Solid. To potvrdil také leaker Dusk Golem, podle něhož má jít konkrétně o první až třetí díl.

Fanoušci Silent Hillu ale přece jenom nemusí klesat na mysli. Novinář Andy Robinson z VGC ve středu večer napsal, že podle jeho zdrojů je oznámení nového Silent Hillu blíž, než to původně vypadalo. Dočkáme se na spekulované akci PlayStationu v září?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama