Konami připravuje remaster Zone of the Enders: The 2nd Runner
Novinka Konami připravuje remaster Zone of the Enders: The 2nd Runner

Konami připravuje remaster Zone of the Enders: The 2nd Runner

Michal Burian

Michal Burian

4

Remasterovaná verze vyjde na PlayStation 4 a PC s vylepšenou grafikou a podporou rozlišení 4K.

Reklama

Společnosti Konami a Cygames dnes oznámily skvělou zprávu pro všechny hráče, kteří v minulosti na PlayStationu 2 a poté na PlayStationu 3 nebo Xboxu 360 hráli hack-and-slash střílečku Zone of the Enders: The 2nd Runner. Tahle kultovní klasika s dílny japonského designéra Hidea Kojimy se v remasterované verzi podívá na PlayStation 4 a PC.

Remaster bohužel nemá na starost Kojima, ten se s Konami před časem ve zlém rozešel a ve svém studiu za podpory Sony připravuje Death Stranding. Konami ale slibuje, že nová verze Zone of the Enders: The 2nd Runner bude mít vylepšenou grafiku, nové zvuky, zcela nové funkce a bude podporovat rozlišení 4K na PC a PS4 Pro a virtuální realitu s headsety PlayStation VR a Steam VR, respektive HTC Vive.

V tiskové zprávě se dočteme, že díky vylepšené grafice a podpoře virtuální reality se budou moci hráči ponořit do pilotování velkého robota. Zážitku mají dopomoci nové efekty a zvuky.

Zone of the Enders: The 2nd Runner vyjde v roce 2018, zatím bylo potvrzeno jen japonské datum vydání, které připadlo na jaro 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama