Koncem března proběhne testování Splatoonu 2
Splatoon 2 Novinka Koncem března proběhne testování Splatoonu 2

Koncem března proběhne testování Splatoonu 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Nintendo upřesnilo detaily ohledně třídenního testování.

Reklama

Od 24. do 26. března hodlá Nintendo uspořádat Splatoon 2 Global Testfire. Majitelé Switche si budou moci stáhnout demoverzi Splatoonu 2, která jim umožní zúčastnit se globálního testování, při kterém budou mít hráči během tří dnů celkem šest šancí zahrát si s ostatními. Budete si moci vyzkoušet čtyři různé hlavní zbraně, včetně nových Splat Dualies a přepracované Splat Roller a Splat Charger.

Plán Global Testfire je následující:24.března od 20:00 do 20:5925.března od 4:00 do 4:5925.března od 12:00 do 12:5925.března od 20:00 do 20: 5926.března od 5:00 do 5:5926.března od 13:00 do 13:59

Nintendo zároveň oznámilo, že je Splatoon 2 kompatibilní s Amiibo figurkami ze série Splatoon. Společnost také chystá aplikaci pro chytré zařízení, která má za úkol zlepšit on-line hraní. Tato aplikace se propojí se hrou a umožní hráčům domluvit si schůzky a zápasy s přáteli a kolegy, které máte přidány do seznamu kamarádů ve Switchi, nebo se propojí s vašimi účty na sociálních médiích.

S těmito kamarády se budou moci hráči spojit i přímo při hraní nebo s nimi prostřednictvím svého inteligentního zařízení zahájit hlasovou komunikaci. Využít to půjde třeba během Private Battle, kdy mohou hráči chatovat se všemi svými kamarády, než se rozdělí do týmů. Jakmile jsou ale jasné týmy, hlasový chat se přepne na komunikaci pouze mezi spoluhráči ve stejném týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama