Koncem května bude rozšířena mapa Bus Simulatoru 18
Bus Simulator 18 Novinka Koncem května bude rozšířena mapa Bus Simulatoru 18

Koncem května bude rozšířena mapa Bus Simulatoru 18

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC

Letiště a venkov.

Reklama

Bus Simulator 18 čeká za pár týdnů oficiální rozšíření mapy. Doplní hru o dvě zbrusu nové obce s 9 novými různorodými misemi a 20 autobusovými zastávkami. „Mnoho kilometrů nových silnic v Seaside Valley a jeho okolí jen čeká, až se po nich projedete za volantem svého oblíbeného autobusu,“ píšou tvůrci.

Nová čtvrť Kerststadt se nachází kousek nad Seaside Valley a kromě jiného nabízí výzvy v podobě vybudování nové veřejné dopravní sítě mezi městským centrem Seaside Valley a nedávno postaveným letištěm v Kerststadtu. Kerststadt je rovněž známý jako technologické centrum Seaside Valley.

Optimálním plánováním tras můžete pomoct s propojením Kerststadtské univerzity a Ministerstva hospodářství, stejně jako s rozrůstajícím se startupovým inkubátorem. Studenti se samozřejmě rádi baví, takže by v jízdních řádech neměly chybět ani důležité noční spoje.

Navíc vás čeká pozvání k prohlídce malebné horské vesničky Sonnstein a zajištění její dobré dopravní dostupnosti, která povede k posílení výnosů z turismu. Během řízení se můžete kochat nádhernými panoramatickými výhledy, hrázděnými domy i netknutou přírodou, která Sonnstein obklopuje. Mějte se však na pozoru před spletitými serpentinami, které k vesnici vedou!

Klikatící se silnice je sice tou nejschůdnější cestou k překonání strmého stoupání, avšak s rozměrným autobusem a obousměrným provozem bude bezpečný průjezd úzkými zatáčkami vyžadovat od schopného řidiče autobusu maximální soustředění.

Stejně jako v hlavní hře se k vám i v tomto vzrušujícím rozšíření mohou v režimu hry pro více hráčů přidat až 3 přátelé, kteří vám pomohou s rozšiřováním vaší autobusové společnosti. Oficiální mapové rozšíření pro Bus Simulator vám přináší spoustu zábavy ze vzrušujícího života řidiče autobusu, kterou si ve světě plném volnosti můžete vychutnat společně v týmu.

Bus Simulator 18 - Official map extension vyjde 22. května.

Zároveň víme, že se Bus Simulator 18 chystá na PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání ještě neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama