Koncepty lákají na Deathloop od Arkane Studios
Deathloop Novinka Koncepty lákají na Deathloop od Arkane Studios

Koncepty lákají na Deathloop od Arkane Studios

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Novinka tvůrců Dishonored a Prey bude zjevně opět následovat unikátní umělecký styl.

Reklama

Jedním ze zcela nových titulů, které společnost Bethesda odhalila na své tiskové konferenci během letošní výstavy E3, je Deathloop, nový projekt tvůrců Dishonored a restartu Prey ze studia Arkane. Na E3 dostal prostor cinematic trailer, přičemž prezentace akce hrané z pohledu první osoby mohla budit dojem, že o ní nějakou dobu zase neuslyšíme. Díky několika vývojářům to však není tak úplně pravda, jelikož v posledních dnech na sociálních sítích zveřejnili nové koncepty, které Deathloop lehce přibližují. A hlavně demonstrují svérázný umělecký styl, který je pro tvorbu studia Arkane vždy dost typický.

Jeden koncept, který najdete výše jako titulní obrázek této novinky, ukazuje dvojici hlavních postav, zabijáky Colta a Juliannu, kteří si půjdou po krku, a to pořád a pořád dokola. Kdykoliv totiž jeden z nich zemře, jede se zase od začátku, a tak se oba protagonisté mohou navzájem likvidovat opakovaně. K dispozici jsou pak také koncepty, které se zaměřují spíše na prostředí hry, tedy ostrov Blackreef, a jeho obyvatele. Všimnout si můžete třeba vcelku povědomých zbraní nebo zvláštní volby oblečení, případně prvků, jež mohou připomínat Dishonored nebo Prey. Jak se ale zdá, Deathloop půjde povětšinou vlastní cestou.

Deathloop zatím nemá oficiálně stanovené datum vydání a s jistotou neznáme ani platformy, na které vyjde. Očekáváme však minimálně PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama