Koncepty ze zrušeného dílu Silent Hill
Novinka Koncepty ze zrušeného dílu Silent Hill

Koncepty ze zrušeného dílu Silent Hill

Štěpán Lenk

Štěpán Lenk

3

Art director a designér Masahiro Ito odhalil na svém Twitteru malý koncept v nízkém rozlišení, který v roce 2013 vytvořil pro zrušené pokračování známé série Silent Hill.

Reklama

Obrázek si drží stejně zrezivělý, industriální styl, který je pro celou herní sérii tak příznačný. Masahiro se svými návrhy monster a pozadí podílel především na prvních třech dílech slavného survival horroru. Jeho nejvíce ikonickým výtvorem je bezesporu nechvalně známý Pyramid Head, který už dlouhá léta děsí hráče po celém světě.

Ito nicméně nebyl nijak zapojený do vývoje hratelné upoutávky - dnes již zrušeného - titulu Silent Hills, na kterém spolupracovali legendární tvůrce série Metal Gear Solid Hideo Kojima a hollywoodský režisér Guillermo del Toro. To znamená, že zmíněný concept art pochází z oficiálně nikdy neoznámeného dílu série. Samotný Masahiro se na svém twitterovém účtu vyjadřuje k původu návrhu poněkud tajemně.

Na stejné sociální síti se také postupně objevilo několik artworků z jiné zrušené hry, kterou vlastními slovy popsal jako „ruské retro horrorové sci-fi”. Na bezejmenné hře pracoval v letech 2008 - 2010 se společností Sony.

Nám se všechny nově zveřejněné návrhy zdají víc než zajímavé a je škoda, že pravděpodobně nikdy nebudou využity. Nezbývá než doufat, že další projekt, na kterém Masahiro Ito uplatní své nadání, dopadne šťastněji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama