Konec Assassin's Creed je ve hvězdách
Novinka Konec Assassin's Creed je ve hvězdách

Konec Assassin's Creed je ve hvězdách

Jan Kalný

Jan Kalný

71

Po vydání Black Flag hledají fanoušci cokoliv, co by jim napovědělo o dalším díle. Mezitím se alespoň vyvrátilo tvrzení, že Assassin's Creed už má vymyšlený konec.

Reklama

Minulý rok prozradil Ashraf Ismail z Ubisoftu, že Assassin's Creed už má vymyšlený a napsaný konec. Podle spisovatele Darby McDevitta to není pravda.

"Byl kolem toho zmatek, když Ismail tvrdil, že Assassin's Creed má napsaný konec - není to tak docela pravda," začal líčit situaci magazínu Edge. "Příběh má konec, ale díky tomu, že je historie otevřená a má prakticky neomezeně možnosti kam hru zasadit, chceme jednoznačně pokračovat. Ale i tak můžeme mít příběhy, které prostě skončí."

"Skončení Desmondovy trilogie bylo trochu jiné, ale už od začátku to tak bylo zamýšleno. Před asi dvěma roky jsme přemýšleli o jiném příběhu a rozhodli jsme, že nebudeme přemýšlet o konci," pokračoval, mezitím co narážel na konec Assassin's Creed 3.

Mimo to se dostalo i na otázku čeho se můžeme v dalších dílech dočkat. Nic konkrétního jsme se sice nedozvěděli, ale lepší než nic.

"Od žádného nápadu nikdy neopustíme. Vždy předěláme staré nápady na nové a kreativnější. Jedna z věcí, díky které bylo možné vytvořit námořní bitvy ve třetím a čtvrtém díle Assassin's Creed byla možnost pohybovat se po dynamických objektech."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama