Konečně byl spuštěn slovenský PlayStation Store
PlayStation 3 Novinka Konečně byl spuštěn slovenský PlayStation Store

Konečně byl spuštěn slovenský PlayStation Store

Michal Burian

Michal Burian

22

Bohužel bez možnosti migrace účtů.

Reklama

Společnost Sony konečně spustila slovenskou verzi PlayStation Store, na kterou lákala v pátek 28. listopadu na své oficiální Facebookové stránce PlayStation CZ/SK. Pokud vám PS Store SK ještě pořádně nefunguje, tak mějte strpení.

Jak si sami můžete ověřit, slovenské PlayStation Store je v angličtině, stejně jako to české. Výhodou tak je podpora a pochopitelně možnost platit platebními kartami.

„Na PlayStation Store SK neustále nahráváme nový obsah, mějte prosím strpení. Pevně doufáme, že všechny vaše oblíbené hry a DLC které si chcete stáhnout, se objeví již brzy,“ informovala dnes ráno Sony.

„Migrace účtů (změna země) ze zahraničních PlayStation Store bohužel není možná nikde v rámci PlayStation Network.“ Budete si tak muset vytvořit úplně nový účet. Problém je to na handheldu PS Vita, který umožňuje pouze jeden účet. Pokud byste si založili nový, přijdete o hry, které jste si zakoupili v digitální podobě. Na PS4 a PS3 toto omezení zas tolik nevadí, tam můžete mít více účtů, takže můžete využívat svůj starý i nový.

Pokud máte nějaké otázky, problémy, tak se obraťte na e-mail podpora@playstation.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama