Konečně potvrzena PC verze Injustice 2
Injustice 2 Novinka Konečně potvrzena PC verze Injustice 2

Konečně potvrzena PC verze Injustice 2

Michal Burian

Michal Burian

17

Bojovka s komiksovými hrdiny universa DC míří na počítače. <strong>Beta později</strong>.

Reklama

Aktualizace: Včerejší oznámení PC verze doprovázela informace, že dnes bude spuštěna veřejná beta. Informovaly o tom všechny zahraniční magazíny. Dnes je ale všechno jinak. Vývojáři na Twitteru upřesnili, že dnes žádná beta spuštěna nebude. Na podrobnosti si musíme počkat.

Původní zpráva

Každý to očekával, bylo jen otázkou kdy k tomu dojde. Dnes jsme se dočkali. Společnosti Warner Bros. a NetherRealm oznámily, že bojovka Injustice 2 vyjde na počítače. PC verze se bude prodávat na Steamu a Windows Store během letošního roku. Ještě předtím si ale budete moci vyzkoušet hru ve veřejné betě. Ta na Steamu startuje už zítra, 25. října.

Vývoj PC verze mělo na starost polské studio QLOC, které pracovalo i na PC verzi Mortal Kombat XL. Dále na PC portech her RiME, DmC: Devil May Cry nebo Dragon Ball: Xenoverse.

Bojovka Injustice 2 vyšla 16. května 2017 na PlayStation 4 a Xbox One. V naší recenzi získala krásných 9/10 a napsali jsme o ní: „Výborná bojovka s dobře napsaným příběhem, která překonává první díl prakticky ve všech ohledech. Injustice 2 je pro fanoušky DC komiksů téměř povinností, navíc představuje srovnatelně zábavnou a méně brutální alternativu legendárnímu Mortal Kombatu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama