Konkurence PUBG sází na zničitelné prostředí a variabilní počasí
Novinka Konkurence PUBG sází na zničitelné prostředí a variabilní počasí

Konkurence PUBG sází na zničitelné prostředí a variabilní počasí

Michal Burian

Michal Burian

9

Battle royale střílečka Europa v traileru ukazuje zničitelné prostředí a variabilní počasí.

Reklama

Velký úspěch Playerunknown's Battlegrounds udělal z battle royale akcí nejžhavější zboží na herním trhu. Není tak divu, že tu máme oznámení dalšího klonu. Tentokrát s ním přichází společnost Tencent, která pro PC chystá Europa.

Hned na začátku kvituji jednu věc. Europa se od PUBG bude v určitých ohledech lišit. Po zhlédnutí prvního traileru vám bude jasné, že Europa sází na zničitelné prostředí, což výrazně ovlivní hru. Za překážkou si nemůžete být nikdy jisti. A navíc zničitelné prostředí vytváří šance na zranění nebo rovnou zabití nepřátel. Jen kdyby to bylo více realistické. Společně se zničitelným prostředím do bitev promluví dynamický systém počasí.

Jinak je to ale klasické PUBG. „Stovka hráčů bojuje na velkém ostrově o přežití, vyhrává poslední přeživší,“ dočteme se v popisku hry, kde je ještě zmíněn masivně multiplayerový survival.

Beta testy hry Europa by měly začít v průběhu prosince, s plnou verzí se počítá v roce 2018, ale zatím pouze v Asii.

Zajímavost na závěr. Firma Tencent se snažila koupit studio Bluehole, které stojí za vývojem Playerunknown's Battlegrounds. Když se to nepodařilo, dohodla si alespoň exkluzivní práva na distribuci PUBG v Číně a teď chystá konkurenci.

Zdroj: PCGamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama