Kontinenty v Planetside 2 jsou obrovské
PlanetSide Novinka Kontinenty v Planetside 2 jsou obrovské

Kontinenty v Planetside 2 jsou obrovské

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Kreativní ředitel Matt Higby prozradil v rozhovoru pro PC Gamer, jak velké boje nás ve sci-fi FPS Planetside 2 vlastně čekají.

Reklama

Planeta Auraxis, kde se veškeré boje hráčů budou odehrávat, má mít obrovské kontinenty, které budou mít napříč až 8 kilometrů čtverečních.

„Máme obrovské, enormní herní prostředí,“ řekl Higby. „Jednou z největších výzev vývoje bylo ruční vykreslování každé oblasti na všech kontinentech.“

Zatímco není jasné, kolik přesně kontinentů ve hře můžeme očekávat, čísla naznačují, že se bude každý srovnávat velikostí s celou mapou ze hry Far Cry 2 a celkový svět Planetside 2 strčí hravě do kapsy i obrovitánské oblasti z GTA: San Andreas a TES IV: Oblivion. Podobně velké mapy do sebe navíc nasoukají hodně hráčů.

„Občas narazíte na boje, kde bude 200 lidí útočit na 30, protože pouze 30 hráčů brání jednu ze základen, zatímco se najednou do hry připojí 200 nepřátel a jdou do akce,“ vysvětlil Higby. „Pokud využijete správnou strategii a taktiku, stále si užijete spoustu zábavy, když se 30 chudáků bude bránit obrovské přesile. Bylo to něco, co jsme museli brát v úvahu během navrhování úrovní a map.“

Planetside 2 se chystá pro PC v blíže nespecifikovaném období. Více informací se snad dozvíme brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama