Konzole Xbox One S se začne prodávat 2. srpna
Novinka Konzole Xbox One S se začne prodávat 2. srpna

Konzole Xbox One S se začne prodávat 2. srpna

Michal Burian

Michal Burian

10

První edici bude verze s harddiskem 2TB. 1TB a 500 GB verze až později.

Reklama

Společnost Microsoft dnes odpoledne oznámila, že Xbox One S vyjde 2. srpna letošního roku v takzvané 2TB launch edition. Stát bude 399 dolarů a dostupný bude krom jiného také v České republice a na Slovensku.

Během letošního roku se začnou prodávat ještě verze s harrdiskem 1TB a 500 GB. Ty budou levnější, konkrétně 349 a 299 dolarů.

Xbox One S je štíhlejší verzí stávajícího Xboxu One. Prodávat se bude v bílé barvě s jedním bezdrátovým ovladačem, vertikální stojanem, napájecím kabelem, HDMI kabelem a zlatým členstvím Xbox Live na 14 dní. Xbox One S je o 40 procent menší, podporuje HDR a umí přehrávat 4K video. Zaujme rovněž integrovaný zdroj, už nebudete muset koukat na nechvalně proslulou "cihlu". Evolucí prošel rovněž ovladač, nabídne lepší úchop a Bluetooth připojení.

4K video

Standard Ultra HD (HD 4K) přináší díky čtyřnásobnému rozlišení to nejjasnější a nejrealističtější video. Nyní můžete na Xboxu streamovat obsah v rozlišení 4K třeba z Netflixu nebo sledovat Blu-Ray filmy v nádherné kvalitě.

HDR - velký dynamický rozsah

Zažijte jasnější a bohatší barvy například ve hrách Gears of War 4, Forza Horizon 3 a dalších. Díky většímu kontrastnímu poměru mezi světlými a tmavými plochami vás ohromí značně lepší obrazová kvalita her.

Přepracovaný ovladač

Nový bezdrátový ovladač přináší větší pohodlí se štíhlejším a ergonomičtějším designem. Navíc má dvojnásobný dosah. Díky povrchové úpravě neklouže v rukou a vy budete vždy mířit přesně. A díky Bluetooth připojení budete moci ovladač snadno připojit k PC nebo také tabletu či telefonu. Gamepad se bude samostatně prodávat za 60 dolarů.

Xbox One S předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk za 10 490 Kč/384,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama