Konzolové verze Mafia 2 s českým dabingem
Mafia II Novinka Konzolové verze Mafia 2 s českým dabingem

Konzolové verze Mafia 2 s českým dabingem

Michal Burian

Michal Burian

Cenega Czech, oficiální distributor produktů 2K, dnes prostřednictvím tiskové zprávy oznamuje, že letošní očekávaná výpravná hra z gangsterského prostředí bude pro všechny platformy vydána kompletně v českém jazyce.

Reklama

"Testování české verze již nějaký čas probíhá a vše vypadá fantasticky,"prohlásil Chalid Himmat z Cenegy. Neil Ralley, hlavní manažer mezinárodního obchodu v 2K, dodal: "Propracovaná a strhující příběhová linie spolu s věrohodnými a zajímavými postavami tvoří významnou část Mafie II. Je pro nás velmi důležité zprostředkovat všem fanouškům ten nejlepší možný zážitek a jsme mimořádně potěšeni, že můžeme své fanoušky v Polsku, Rusku a České republice podpořit lokalizovaným obsahem."

Mafia II je výborně pojatým náhledem do temného a nemilosrdného světa mafie, kde jsou oděvy, auta, hudba a reklamy vytvořeny tak, aby věrně reprodukovaly americké město 40. a 50. let. Hráče lehce pohltí kinematický zážitek v hollywoodském stylu se silnými a věrohodnými postavami, které se pohybují v živoucí, dýchající metropoli, a přenese je do časů, kdy se kytary poprvé rozezněly v rytmech rokenrolu a pochromovaná žihadla burácela ulicemi.

Mafia II, která byla lokálně vyvinuta společností 2K Czech, bude s českým dabingem a textem vydána na konci léta 2010 – v USA již 24. srpna a v Evropě 27. srpna, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama