Konzolové World of Tanks čeká rozšíření kampaně
WoT Novinka Konzolové World of Tanks čeká rozšíření kampaně

Konzolové World of Tanks čeká rozšíření kampaně

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tři zajímavé konflikty v alternativní době, kdy i v letech 1947 a 1948 zuří druhá světová válka.

Reklama

Free-to-play tanky od Wargamingu se na konzolích Xbox One, Xbox 360 a PlayStation 4 rozšířily o příběhovou kampaň zaměřenou na alternativní historické události. Spoils of War je zdarma dostupná a můžete ji hrát v singleplayeru nebo v kooperaci.

Kampaň Spoils of War nabídne roky 1947 a 1948. Ano, dva roky po druhé světové válce. V případě World of Tanks ale nejkravější globální vojenský konflikt neskončil a my se podíváme na alternativní události z pohledu amerických, sovětských i německých vojsk. Bitvy jsou rozděleny na tři části. Dohromady nabízejí až 15 hodin hraní, což je pořádná porce na to, že jsou zdarma pro každého majitele konzolí.

První epizoda pojmenovaná Sieben Ritter se inspirovala klasickým filmem Sedm samurajů (Seven Samurai) od Akira Kurosawa, jednoho z nejvýznamnějších japonských i světových filmových režisérů a scénáristů. Mise se soustředí na malé město na německo-polské hranici, které je obklíčené sovětskými silami. Pouze kapitán Karl Staupe, Sieben Ritter a další členové Sedmi rytířů mohou pomoci.

V druhé kapitole nazvané The Connoisseur sledujeme seržanta Franka Martineze, který hledá drahocenné umělecké dílo ukradené německými vojáky, zatímco závěrečná část Potemkin vypráví příběh kapitána Anatoly Petrova. Ten se vzepře velícímu důstojníkovi sovětské armády a dává jídlo hladovějícím vojákům. Když se to důstojník dozví, musí Petrov utéct a bojovat se sovětskými tanky.

Připomeňme, že PC verze World of Tanks dostaly nedávno pořádný upgrade v podobě zbrusu nového enginu, který umožnil vývojářům propracovanější grafiku a mnoho dalšího. Psali jsme o něm zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama