Kooperace v Dead Island 2 slibuje soutěžení s ostatními hráči
Dead Island 2 Novinka Kooperace v Dead Island 2 slibuje soutěžení s ostatními hráči

Kooperace v Dead Island 2 slibuje soutěžení s ostatními hráči

Michal Burian

Michal Burian

6

Do svého světa v kooperaci si budete moci přizvat sedm kamarádů, s nimiž budete soutěžit.

Reklama

V roce 2011 nabídl původní Dead Island kooperaci pro čtyři hráče, v Dead Island 2 budete moci do svého světa pozvat sedm kamarádů, s kterými budete soutěžit o různé věci.

,,Jestli chcete, tak můžete hrát sami," řekl ředitel Bernd Diemer pro GameTrailer, ,,jakmile jste ale připojeni a jste ochotni hrát s ostatními lidmi, tak s nimi propojíte svůj svět, svůj server."

Zapomeňte ale na to, že byste v kooperaci zabíjeli ostatní hráče, budete s nimi pomoci akorát soutěžit. ,,Nechtěli jsme, aby šlo o konkurenční hru, která bude o zabíjení ostatních hráčů a o počtu zabití. To není Dead Island. Naše hra je hlavně o zábavě a hraní s ostatními lidmi."

Dead Island 2 nepřipravuje polské studio Techland (kvůli Dying Light pro Warner Bros?), které má na svědomí předešlé dva díly, nýbrž autoři Spec Ops: The Line z německého týmu Yager. Ti slibují, že půjde o zábavnou hru v otevřeném a barevném světě. Vše je zasazeno do Kalifornie, kde nebude chybět Los Angeles s Hollywoodem či Venice Becha nebo San Francisko, kde se krom jiného můžete těšit na most Golden Gate. Další lokality budou odhaleny později.

Právě v Kalifornii se vyskytly nové brutální řetězce ohnisek epidemií. Vláda na novou epidemii reaguje postavením zdí kolem zamořené oblasti. Nebude to ale stejné jako v případě předešlých dílů, z Kalifornie se sice stala zakázaná oblast, ale někteří jedinci se rozhodli, že zůstanou a poperou se s osudem. Ulice tak nebudou úplně opuštěné a my ve hře potkáme nejednoho přeživšího.

Dead Island 2 využije Unreal Engine 4 a je naplánován na jaro příštího roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na PS4 bude k dispozici exkluzivně beta a dosud nespecifikovaný obsah, pravděpodobně půjde o nějaké DLC, které přidá 60 minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama