Kooperace ve Warhammer: End Times je pro přežití nezbytná
Novinka Kooperace ve Warhammer: End Times je pro přežití nezbytná

Kooperace ve Warhammer: End Times je pro přežití nezbytná

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

10

Na sólisty čeká jen smrt, dokazuje nové video.

Reklama

Autoři nám v tomto videu představí velkou část své práce. Z počátku ukáží atmosféru, hrdiny a hlavně krvelačné Skaveny. Tato rasa má vzhled krys a dokonce se tak i chová. Mají však i určitý armádní řád. Hordě člověk nikdy nemůže čelit osamocen.

Podle toho co tvůrci říkají, by měl Warhammer: End Times Vermintide tvrdě trestat touhy některých hráčů o prosazení sebe na úkor party. Vždy budete muset hrát jako tým, jinak jednoduše nepřežijete.

V současném videu jde cítit vůně výskytu Versus mód, v kterém proti sobě budou stát hráči jak na straně monster, tak i v kůži odvážných hrdinů. Jestli se ho dočkáme tak se Warhammer: End Times Vermintide značně zvýší herní doba. S tou mají problémy jiné podobné tituly. Nejlepším odstrašujícím příkladem je asi Evolve, které přes počáteční potenciál po čase naprosto zapadlo a v současnosti ho hrají jen fanoušci.

Na kooperaci Warhammer: End Times Vermintide se skutečně těšíme. Příští týden na Gamescomu si hru zahraje Marek Tvrdý ze Zingu, který vám poté přinese své dojmy.

Datum vydání hry je prozatím velkou neznámou mělo by se objevit ale již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama