Korejský rating prozradil Borderlands: GOTY pro PC, PS4 a Xbox One
Borderlands Novinka Korejský rating prozradil Borderlands: GOTY pro PC, PS4 a Xbox One

Korejský rating prozradil Borderlands: GOTY pro PC, PS4 a Xbox One

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Když už nás nečeká plnohodnotné představení třetího dílu, bude muset stačit ten první.

Reklama

Není tomu tak dlouho, co jsme se oficiálně dozvěděli, že Borderlands 3 na letošní E3 neuvidíme. Možná se plnohodnotného představení dočkáme později nebo až příští rok, kdo ví, tak či onak šlo ale o zklamání. Pro fanoušky série by ale přeci jenom mohla svitnout malá dávka naděje ještě letos nebo v dohledné době.

Korejská herní ratingová společnost totiž podle všeho na svém webu zveřejnila svoje hodnocení Borderlands: Game of the Year Edition, a to konkrétně pro PC, PS4 a Xbox One. Díky tomu by tak byly na konzolích nové generace k dostání všechny tři díly série (tedy Borderlands, Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel). První díl totiž vyšel pouze na tu minulou generaci.

Jak už to tak u podobných úniku bývá, konkrétnější informace k dispozici nejsou. Nevíme datum vydání a nevíme, zda-li jde o pouhý port nebo dojde i na nějaké úpravy (případně rovnou remaster). Zvláštní je, že Game of the Year edice už pro PC nějakou dobu existuje. Což by mohlo poukazovat na fakt, že by k nějakým úpravám došlo. Případně to všechno může být jenom nějaký omyl. Nutno ovšem podotknout, že na samotnou stránku ratingu už se nelze dostat - pravděpodobně došlo k jeho smazání z veřejné databáze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama