Kosmetické doplňky do Evolve jsou pěkně drahé
Evolve Novinka Kosmetické doplňky do Evolve jsou pěkně drahé

Kosmetické doplňky do Evolve jsou pěkně drahé

Michal Burian

Michal Burian

19

Pokud si zakoupíte všechna volitelná DLC, tak se dostanete na cenu, za kterou máte plnou verzi této střílečky, kde čtyři hráči loví dalšího hráče.

Reklama

Společnosti Turtle Rock Studios a 2K Games zvolily u Evolve zajímavou strategii, která se nám zprvu hodně zamlouvala. Všechny mapy budou zdarma, prodávat se budou akorát volitelné kosmetické balíčky s dalšími skiny pro lovce a monstra. Navíc ani nezáleží na tom, zda dodatečné skiny máte, i když je mít nebudete, tak můžete hrát s hráčem, který si balíček koupit. Zprvu se nám tahle strategie zdála zajímavá, to jsme se ještě netušili, že těch DLC bude tolik a navíc hned v den vydání.

Evolve stojí 60 dolarů/eur, když si přidáte dalších 20 dolarů/eur, tak můžete mít digitální Deluxe edici s hrou a Season Passem. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby Season Pass (jinak stojí 25 dolarů/euro) zahrnoval všechna DLC. To bohužel není případ Evolve. S Hunting Season Passem dostanete pouze 4 nové lovce a 3 exkluzivní skiny ve stylu magmatu pro monstra (Goliath, Kraken či Wraith).

Zbytek skinů si tak musíte dokoupit zvlášť. A teď se podržte, jejich celková hodnota je 60,89 dolarů, respektive eur. To znamená, že hra, Season Pass a všechny skiny vás vyjdou na více než 140 dolarů/eur.

Kdybychom vše přepočítali na české koruny, tak hru koupíte u nás na PC za 950 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1599 Kč. Season Pass se prodává za 539 Kč a všechny skiny stojí 60,89 eur (1684 Kč). Tím pádem se u PC verze se vším dostaneme na 3173 Kč, u konzolových verzí na 3822 Kč.

Je pravděpodobné, že Season Pass se bude ještě rozšiřovat a nabídne toho více. Každopádně nepředpokládáme, že i skiny, které si teď každý může koupit zvlášť.

Přehled DLC balíčků, které nejsou v Season Passu

Assault Ragnarok Skin Pack - $4.99 Wendigo Monster Skin Pack - $6.99 Trapper Bushman Skin Pack - $4.99 Trapper Blood Eagle Skin Pack - $4.99 Support Tempest Skin Pack - $4.99 Support Nordita Skin Pack - $4.99 Medic Valkyrie Skin Pack - $4.99 Carnivore Monster Skin Pack - $6.99 Assault Sword Skin Pack - $4.99 Medic Savior Skin Pack - $4.99 Bog Monster Skin Pack - $6.99

Celkem za skiny: 60,89 dolarů/eur

Aneb kterak se DLC politika utrhla ze řetězu. Velmi mírně řečeno.

Season Pass

Season Pass Evolve Hunting obsahuje 4 nové lovce a 3 exkluzivní vzhledy ve stylu magmatu. Získáte okamžitý přístup k novým vzhledům, kterými postavy Goliath, Kraken či Wraith upravíte k obrazu svému.

Cena Season Passu: 24,99 dolarů/eur

Naštěstí jde pouze o kosmetické věci, které si může spousta hráčů odpustit. Kdyby to byly mapy/módy nebo jiný důležitý obsah, tak je to jiná písnička.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama