Koss Porta Pro-recenze
Blogy čtenářů Recenze Koss Porta Pro-recenze

Koss Porta Pro-recenze

Zdeněk Jaroš

Zdeněk Jaroš

Koss Porta Pro

Reklama

Koss Porta Pro

 

Koss je značka amerického výrobce, která je velice známá svou kvalitou. Konkrétně model Porta Pro patří mezi špičku. Výrobce dokonce umožňuje uplatnění doživotní záruky na sluchátka, ať už byly poškozený jakýmkoliv způsobem. Za cenu 300,- vám budou vyměněny za nové (při registraci pouze 50,-). Sluchátka umožňují nastavit přítlak na hlavě a to díky tlačítku comfortZone, což patří mezi hezké zpestření při poslechu hudby. Hlavní předností je především krásně čistý zvuk s nádhernými basy. Díky unikátnímu hlavovému mostu je lze složit do přepravních rozměrů a bezpečně uložit do přidávaného pouzdra. Sluchátka oplývají rozsahem o frekvenci 15 Hz až 25 kHz. Připojení je velice jednoduché a to díky standardnímu 3,5mm pozlacenému konektoru. V balení najdeme také redukci na 6,3mm jack. Někteří lidé říkají, že po přesunutí výroby do Číny už nejsou tak kvalitní, já mohu jen říct, že ty moje opravdu jsou.

 

Na hlavě sluchátka sedí pěkně, ale někdo může mít pocit, že ho až příliš tlačí na uších. Na štěstí je tu comfortZone. Při sundávání z hlavy se také může stát, že se vám vlasy zachytí do hlavového mostu, což není moc příjemné. Díky tomu, že Porta Pro nejsou malé špunty do uší mohou způsobovat to, že vaši právě přehrávanou skladbu lehce uslyší i okolí. Nenajdete zde mikrofon, takže nejsou vhodné na komunikaci. Sluchátka navíc působí křehčím dojmem, ale ve skutečnosti jsou pevná a jen tak se nerozbijí. Navíc se dají při převážení uložit do již zmíněného obalu, který je zdarma dodáván se sluchátky. Je také potřeba jednou za čas sundat mulitany a vyčistit je od vlasů. Vlasy se totiž s oblibou dostávají až kamsi do sluchátek :) Abych pořád jen nekritizoval, tak tu máme ještě stále zvuk a ten je opravdu výborný, jak ve hrách tak při poslechu hudby. Designově jsou opravdu povedené.

Pokud si tedy chcete dokonale vychutnat hudbu nebo nějakou gamesku jsou právě Porta Pro právě pro vás. Jak vidíte, povedlo se mi vyšťourat několik nedostatků, ale tyto nedostatky vás nemůžou odradit od nádherného zvuku zprostředkováného právě díky nim. Vlastním Porty cca 1 rok a zatím fungují bez problémů, mohu je tedy s klidným svědomím doporučit.

... zde pokračujte v psaní ...

Koss Porta Pro-recenze

Verdikt

Porta Pro jsou přímo stvořená pro poslech kvalitní hudby. Já dávám rozhodně palec nahoru. Je zde sice pár rušivých elementů, ale není to nic, přes co by se nedalo přenést.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

zvuk!
design
skládací konstrukce
přidávaná redukce na 6,3mm jack
přidávaný vak na sluchátka
přesun výroby do Číny
vlasy se dostanou až do nitra sluchátek
na první pohled křehká konstrukce
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama