Kostlivci zůstanou ve skříni déle, Hellraid od Techlandu má problémy
Hellraid Novinka Kostlivci zůstanou ve skříni déle, Hellraid od Techlandu má problémy

Kostlivci zůstanou ve skříni déle, Hellraid od Techlandu má problémy

Michal Burian

Michal Burian

20

Fantasy rubačka od Techlandu nesplňovala očekávání a proto je nutné se vrátit zpět k rýsovacímu prknu a začít vývoj od začátku.

Reklama

Před třemi roky polské studio Techland oznámilo, že menší část jejich vývojářů pracuje na kooperační fantasy hack-and-slash akci Hellraid, která vychází z Project Hell, což měl být původně jen mód do Dead Island, nakonec se ale z projektu stala plnohodnotná hra.

Původně vše vypadalo velmi nadějně, v říjnu 2013 byla hra odložena na rok 2014, aby byla ještě lepší. Na podzim minulého roku se ale po hře slehla zem a nikdo nevěděl, jak to s ní je. Dnes už to víme. Techlandu se Hellraid nezamlouval. Vedení tvůrčího celku došlo k názoru, že hra nesplňuje očekávání. Proto se rozhodli pozdržet vydání a celý projekt restartovat.

Nelichotivou situaci jim odhalily interní testy. Poté se v týmu dohodli, že bude lepší vývoj restartovat a vrátit se zpět k rýsovacímu prknu a začít hezky od začátku.

„V posledních měsících jsme provedli interní analýzy a dospěli k závěru, že Hellraid ve své současné podobě a formě nesplňuje naše vlastní očekávání pro tento projekt. Proto jsme se rozhodli, že bude nejlepší vrátit se zpět k rýsovacímu prknu a přijít s novými nápady pro temný fantasy titul.“

To bude pochopitelně nějaký čas trvat. Na návrzích pro nový Hellraid bude pracovat jen určitý počet lidí, zbytek se bude soustředit na Dying Light značku. Že by pokračování?

Připomeňme, že Hellraid se měl odehrávat zejména v podzemí, ale chybět neměly ani přírodní lokality. V temných kombách a otevřeném prostředí jsme měli bojovat s kostlivci a dalšími monstry, a to jak v kooperaci, tak singleplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama