Krabicová verze Zaklínače 3 na Switch nabídne téměř stejné bonusy jako ostatní verze
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Krabicová verze Zaklínače 3 na Switch nabídne téměř stejné bonusy jako ostatní verze

Krabicová verze Zaklínače 3 na Switch nabídne téměř stejné bonusy jako ostatní verze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Velikost verze pro Switch činí 32GB a v handheldovém režimu poběží v rozlišení 540p.

Reklama

Společnost CD Projekt RED včera ve spolupráci s Nintendem udělala radost řadě majitelů Switche oznámením, že na něj konečně zavítá i Zaklínač 3: Divoký hon. Od té doby začali tvůrci nejen na Twitteru trousit různé informace, a tak máme nyní lepší představu o tom, co od portu hry z roku 2015 očekávat.

Pokud při užívání Switche dáváte přednost hraní v handheldovém režimu, připravte se na rozlišení 540p. V dokovacím módu, tedy na velké obrazovce, pak lze čekat 720p s podporou dynamicky škálovaného rozlišení. Nutno také podotknout, že i když port na Switch vzniká pod přímým dohledem CD Projektu RED, pracuje na něm hlavně studio Saber Interactive.

Krabicová verze Zaklínače 3 na Switch nabídne téměř stejné bonusy jako ostatní verze

Bohužel máme špatnou zprávu pro ty, kteří snad od Zaklínače 3 očekávají podporu cross-savů, protože na ni tentokrát vážně nedojde. Dobrou zprávu máme naopak pro hráče, kteří si hodlají pořídit krabicovou verzi. Soudě dle oficiální stránky pro předobjednávky totiž v krabici najdete téměř stejné fyzické bonusy, jaké byly součástí původní verze pro PC, PS4 a Xbox One. Konkrétně jde o nálepky, mapu a tištěného průvodce světem Zaklínače. Chybí pouze CD se soundtrackem.

Pokud jde o velikost hry, Zaklínač 3 na Switchi zabírá zhruba 32GB diskového prostoru. V krabici se hrou přitom najdete klasickou kartu, ne pouhý kód na stažení, zatím však není jasné, jestli na kartě najdete veškerá herní data nebo budete muset něco dodatečně stáhnout. Na webu se však dočteme, že na fyzickém nosiči se nachází data základní hry, obou datadisků (Srdce z kamene a O víně a krvi) a 16 bezplatných DLC. Vypadá to tedy, že možná nic nebude nutné stahovat. Karty pro Switch o kapacitě 32GB sice nejsou zrovna běžné, ale úplná fikce také nejsou, stačí se podívat na japonské vydání Dragon Quest Heroes 1 + 2, na nějž upozornil například server VG247.

Pro tuto chvíli však stále nevíme, jestli bude Zaklínač 3 pro Switch k dostání s českými titulky. Výše zmíněná stránka předobjednávek je sice k dispozici v češtině, ale to nic nemusí znamenat. V každém případě se dá alespoň předpokládat, že se CD Projekt RED pokusí nabídnout třetího Zaklínače na konzoli od Nintenda ve stejném počtu jazyků, s jakým vyšel na ostatních platformách, což znamená i českou lokalizaci.

Zaklínače 3 pro Nintendo Switch předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama