Krásné gameplay záběry z Dishonored 2 včetně traileru
Dishonored 2 Novinka Krásné gameplay záběry z Dishonored 2 včetně traileru

Krásné gameplay záběry z Dishonored 2 včetně traileru

Jan Kalný

Jan Kalný

73

Je libo město Karnaca a nadpřirozené schopnosti? Vítejte ve světě Dishonored 2. Navíc byla oznámená <strong>sběratelská edice, která bude k dostání po celém světě.</strong>

Reklama

Update: Máme tu dobrou zprávu pro všechny sběratele, kteří mají zálusk na sběratelskou edici Dishonored 2. Ta bude nakonec k dispozici po celém světě, ne jen na území USA a Kanady, takže šance, že se vám ji podaří získat, tím rapidně vzrostla. Změnu dostupnosti oznámila Bethesda prostřednictvím oficiálního Twitter účtu Dishonored.

Sběratelské edice, stejně tak standardní, předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Původní zpráva (13. 6. 5:50): Minulý rok jsme se dočkali oficiálního oznámení a letos rovnou hromady nových informací. Až nyní jsme se konečně dočkali prvních záběrů přímo ze hry. A to čekání se vyplatilo. Jak už asi tušíte, uvidíme takřka vše, co může Dishonored 2 nabídnout. Tuhle nějaký dialog a cut-scéna a samozřejmě především stealth i souboje.

Co na to říct, shut up and take my money. Dishonored 2 vychází letos 11. listopadu pro PS4, Xbox One a PC.

Ukázka The Void enginu

Jako první byla k vidění malá ukázka toho, jak vypadá The Void engine, který hru pohání, v akci. A vypadá to opravdu slibně.

E3 Gameplay Trailer

Samozřejmě jsme se také dočkali gameplay traileru, který určitě potěší.

Gameplay záběry

No a to nejdůležitější samozřejmě přišlo také. Konečně jsme viděli hru v akci. A vypadá to sakra dobře. Viděli jsme souboje, dabing hlavních postav, krásné prostředí, částečně dynamické prostředí a kdo ví co ještě.

Dočkali jsme se rovnou dvou gameplay záběrů. První video je obsáhlé a druhé spíše ukazuje to, co Dishonored 2 dokáže nabídnout za levely.

Gameplay záběry zatím bohužel nejsou dostupné oficiálně, takže se budeme muset spokojit s trochu nižší kvalitou. Ale pořád uvidíte všechno. Jakmile se video objeví na oficiálních kanálech, nahradíme ho.

Limitovaná sběratelská edice

Při příležitosti dnešní konference byla také oznámená sběratelská edice Dishonored 2. Ta nabídne speciální balení, steelbook, repliku Corvovy masky, plakát s propagandou, prsten, který patří Emily, a Imperial Assassin's Pack, který vám dá exkluzivní věci a 500 korun.

Podle oficiálního obchodu Bethesdy je cena stanovena na sto dolarů, což je zhruba 2400 korun nebo 89€. Bethesda samozřejmě doporučuje sběratelskou edici koupit co nejdříve, pokud o ní máte zájem. Všichni víme, jak to bylo u Pip-Boy edice ke čtvrtému Falloutu.

Pokud si navíc hru předobjednáte, získáte zdarma Definitive Edici původního Dishonored. Ta obsahuje všechna DLC a vyšla na PS4 a Xbox One.

Obal hry

Obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama