Krátký film nám přiblíží situaci a atmosféru z Far Cry 5
Far Cry 5 Novinka Krátký film nám přiblíží situaci a atmosféru z Far Cry 5

Krátký film nám přiblíží situaci a atmosféru z Far Cry 5

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Odehrává se ve fiktivní oblasti americké Montany a pochopitelně nechybí vůdce kultu Joseph Seed.

Reklama

Ubisoft se snaží za každou cenu upozornit na blížící se Far Cry 5. Po řadě gameplay záběrů přichází krátký film, který nevypadá vůbec špatně. Filmeček nás zavede do fiktivní oblasti americké Montany, kde se odehrává i Far Cry 5, a pochopitelně nechybí vůdce fanatického kultu Joseph Seed, tedy hlavní záporák hry.

Krátký film nám přiblíží situaci a atmosféru z Far Cry 5. Na rozdíl od hry nebude sledovat hlavního hrdinu, který byl šerifem pověřen, aby v Hope County sjednal pořádek. Místo toho se filmeček zaměří na trojici vlogerů, kteří se vypravili do Hope County při hledání odpovědí o kultu Eden's Gate.

Josepha Seeda si zahrál Greg Bryk (A History of Violence), stejně jako ve hře. Ve filmu se objeví i herec Kyle Gallner (American Sniper).

Níže se podívejte na ukázku z krátkého filmu. Premiéru bude mít 5. března na Amazonu, pro předplatitele Amazon Prime.

Nebylo by to Far Cry 5, respektive Ubisoft, kdyby v jeden den nevypustil dvě zprávy o hře. Nedočkavci se mohou podívat na dalších 20 minut z hraní. Uvidíte jízdu na čtyřkolce, nejednu přestřelku, spolupráci s AI a mnoho dalšího.

Far Cry 5 vyjde 27. března 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama