Krátký teaser láká na blížící se prezentaci DOOMu Eternal
DOOM Eternal Novinka Krátký teaser láká na blížící se prezentaci DOOMu Eternal

Krátký teaser láká na blížící se prezentaci DOOMu Eternal

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici je také dvojice víceméně nových konceptů.

Reklama

Střílečka DOOM Eternal je aktuálně největším lákadlem letošní tiskové konferenci společnosti Bethesda, která proběhne v rámci výstavy E3, a to 10. června v dost nekřesťanský čas - ve 2:30 v noci. Jestli se vám ale nechce čekat a ponocovat a stačí vám vidět z nového DOOMu jen několik vteřin (o čemž pochybujeme), může vám posloužit nový teaser, který na blížící se prezentaci hry láká.

Pekelné (a jiné) prostředí, hrozivě vyhlížející Doom Slayer, démonický Marauder se sekerou, motorová pila... něco takového rozhodně dokáže navnadit. Hlad po novinkách spojených s DOOMem Eternal může alespoň dočasně uhasit také dvojice konceptů, které se sice na sociálních sítích objevily již před několika týdny, ale na Zingu jsme na ně dosud neupozornili, takže se můžeme klidně tvářit, že jsou nové.

A jestli se v následujících dnech zatouláte do ulic Los Angeles (o čemž budeme s dovolením také spíše pochybovat), dívejte se kolem sebe. Možná uvidíte budovu, jejíž průčelí nabídne vskutku obří lákadlo na novinku studia id Software. Ostatní si prozatím musí vystačit s fotografií takřka hotové podoby tohoto uměleckého díla, na jehož místě v předešlých letech zářily hry jako Grand Theft Auto V, Star Wars: Battlefront 2, Gwent, Fallout 76 nebo The Elder Scrolls V: Skyrim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama