Kreativní ředitel Tomb Raider opustil Crystal Dynamics
Tomb Raider Novinka Kreativní ředitel Tomb Raider opustil Crystal Dynamics

Kreativní ředitel Tomb Raider opustil Crystal Dynamics

Michal Burian

Michal Burian

9

Na své pozici pracoval pouhý rok. Zamířil ke svým přátelům.

Reklama

Loni v srpnu jsme vás informovali o nové osobnosti ve studiu Crystal Dynamics. Před rokem se k tvůrcům Tomb Raider přidal Ian Milham, který pracoval na sérii Dead Space a byl kreativním ředitelem Battlefieldu Hardline. V Crystal Dynamics zastával roli herního režiséra u vývoje nového, dosud neoznámeného dílu. Moc dlouho ale na své pozici nevydržel.

Ian Milham dnes oznámil, že již v polovině září letošního roku odešel z Crystal Dynamics a připojil se k týmu Outpost Games, kde se setkal se starými přáteli z Visceral Games. V Outpost Games je kreativním ředitelem multiplayerového survival projektu SOS.

Milham na sociálních sítích zdůraznil, že jeho odchod nemá žádné negativní dopady na Crystal Dynamics nebo Tomb Raider. Zároveň vzkázal, že budeme nadšeni z toho, na čem v CD pracují.

Co Milhama k odchodu vedlo? Podle svých slov chtěl znovu pracovat se svými bývalými kolegy a zároveň si zkrátit cestování do práce. Do kanceláří Crystal Dynamics musel jezdit hodinu autem, zatímco do Outpost Games to má pouhých deset minut.

Crystal Dynamics hledají nového kreativního ředitele, který se bude podílet na akční adventuře. S největší pravděpodobností jde o nové dobrodružství Lary Croft, podle spekulací s názvem Shadow of the Tomb Raider.

Připomeňme, že v lednu 2016 se Crystal Dynamics rozloučili s ředitelem Tomb Raider Brianem Hortonem. Ten si to zamířil do Infiinity Ward.

Poslední hra s Larou Croft vyšla v listopadu 2015 - Rise of the Tomb Raider za podpory Microsoftu, nejprve na Xbox One a Xbox 360, poté i na PC a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama