Kreativní zabíjení dominuje novým gameplay záběrům z Dishonored 2
Dishonored 2 Novinka Kreativní zabíjení dominuje novým gameplay záběrům z Dishonored 2

Kreativní zabíjení dominuje novým gameplay záběrům z Dishonored 2

Jan Kalný

Jan Kalný

19

Využívání všech dovedností a výbavy k tomu, abyste se snadno a rychle zbavili několika nepřátel? Na to se můžete v Dishonored 2 těšit.

Reklama

Každým dnem se blíží ono magické datum 11. listopadu, kdy pro PC, PS4 a Xbox One vyjde pokračování úspěšné a oceňované stealth akce Dishonored. Před týdnem jsme se mohli podívat na gameplay trailer, který se točil kolem Corva. Je jen otázkou času, než se něco takového objeví i pro Emily.

Tvůrci nám ale zkrátili čekání dalším, jiným, de facto gameplay trailerem. Ten se naopak zaměřuje na kreativní zabíjení. Trochu to vypadá, že se v Arkane inspirovali trailerem pro první díl, který byl složený ze záběrů od hráčů.

Důležité je ale vědět jedno - pokud jste si mysleli, že jste byli na hru nahypovaní, pak nebyli. Teprve teď budete. V akci totiž uvidíme takřka všechno důležité - schopnosti Emily, mezi které patří především Domino, Shadow Walk, Doppelganger a Reach, včetně vybavení jako Springrazor a pár dalších věcí. Na svoje si krátce přijde i Corvo, který naopak ukáže Bend Time.

Myslím, že čekání se vyplatilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama