Křeček Hammond se v Overwatch objeví už 24. července
Overwatch Novinka Křeček Hammond se v Overwatch objeví už 24. července

Křeček Hammond se v Overwatch objeví už 24. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Wrecking Ball je poněkud netradičním hrdinou.

Reklama

Jsou to zhruba tři týdny, co komunitu střílečky Overwatch překvapilo oznámení dalšího hratelného hrdiny. Ne že by se snad přidávání dalších postav nedalo očekávat, ale asi jen málokdo čekal, že půjde o křečka v masivní, těžce vyzbrojené kouli. Ačkoliv se tahle potvůrka jmenuje Hammond, vystupuje hlavně pod názvem Wrecking Ball a po oznámení zapříčinil lavinu fanouškovských výtvorů a vtípků spojených s pořadem Top Gear. A už se stihl ohřát v PTR na PC, kde lze testovat různé novinky pro Overwatch před jejich formálním vydáním.

Pokud však PTR nehodlujtete a vystačíte si se standardní verzí hry, potažmo patříte mezi konzolové hráče, a přesto vás Wrecking Ball zajímá, připravte se na 24. července. Právě ten den Hammond, jenž rozšíří řady tanků, oficiálně vychází.

Dá se očekávat, že nedlouho po novém hrdinovi odstartuje třetí ročník časově omezené akce Summer Games. Loni i předloni začala začátkem srpna a dá se očekávat, že letos tomu nebude jinak, i když na oficiální zprávy ohledně letního eventu si budeme muset ještě počkat. Video, které v souvislosti s datem vydání Hammonda zveřejnil Blizzard na sociálních sítích, však nenechává prostor pro pochybnosti ohledně toho, jestli se Summer Games letos opravdu chystají. Raději se proto připravte na návrat Rocket Lea... pardon, na návrat módu Lucioball.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama