Kruté akční RPG ze světa Warhammeru 40K má stanovené datum vydání
Novinka Kruté akční RPG ze světa Warhammeru 40K má stanovené datum vydání

Kruté akční RPG ze světa Warhammeru 40K má stanovené datum vydání

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Už víme, kdy vyjdou PC, PlayStation 4 a Xbox One verze Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Oznámení doprovází nový gameplay trailer.

Reklama

Fanoušci Warhammeru 40K, kteří pomýšlejí nad krutým akčním RPG titulem Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, nechť si do kalendáře poznamenají, že hra ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde přesně 11. května letošního roku.

„Naše snaha vytvořit první akční RPG ve světě Warhammeru 40,000 je téměř u konce. Tři roky pracujeme na této hře a jsme rádi, že jsme mohli oznámit datum vydání,“ píšou tvůrci ze studia NeocoreGames v tiskové zprávě. Termín doprovází ještě nový gameplay trailer. Ten vám představí některé typy nepřátel a hlavně boss systém.

Hra Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr je popisována jako kruté akční RPG s několika třídami inkvizitorů, kteří budou vykovávat vůli císaře v těch nejtemnějších oblastech Impéria. Kromě Crusadera a Assassina bude na výběr Primaris Psyker, jenž je neuvěřitelně silný, ale hráči při používání jeho síly musí být opatrní, protože se může obrátit proti nim. Martyr je jinak složen z otevřeného světa, který nabízí velké množství misí, taktických, brutálních bojů ve zničitelném prostředí a děj. Právě příběh bude moci komunita ovlivňovat.

Do tohoto akčního RPG se můžete vydat sami na vlastní pěst nebo s přáteli. Mise lze hrát v kooperaci ve čtyřech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama