Krvavý masakr z Berserku na nových videích
Novinka Krvavý masakr z Berserku na nových videích

Krvavý masakr z Berserku na nových videích

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

A jaké budou styly boje a předobjednávkové bonusy?

Reklama

Koei Tecmo nově přišlo s několika zajímavými fakty o jejich chystané hře Berserk and the Band of the Hawk. Společnost oznámila předobjednávkové bonusy pro Evropu, uveřejnila trojici nových gameplay videí a pak také sdělila něco dalšího o bojových stylech hry.

Co se týče předobjednávek hry Berserk and the Band of the Hawk v Evropě a v Severní Americe (v Americe budou omezeny pouze na řetězce Amazon, Best Buy, EB Games a GameStop) obsahují sadu šesti bonusových kostýmů. Najdete zde outfity White Swordsman a Golden Swordsman pro Gutse, Golden Hawk a Black Hawk pro Griffitha a Pirate a Blue Stripe kostýmy pro Schierke. Vidět je můžete v nové galerii níže. Jen pro zajímavost, v Japonsku je bonusem za předobjednávku mokrý kostým pro Cascu.

Hlavním protagonistou hry Berserk and the Band of the Hawk, a také její hlavní hratelnou postavou, je osamělý žoldák Guts. Ten ovládá celou řasu vizuálně působivých, ale také účinných zbraní. Takže bude z čeho vybírat, ale každá zbraň změní tempo hry. Například obří meč Dragonslayer dovoluje používat plně devastující útoky a hráči také budou svým způsobem cítit hmotnost zbraně, a to i v průběhu boje. Pokud vám to ale nebude vyhovovat, můžete si u dalších hratelných postav vytvořit vlastní herní styl. Třeba rychlý šerm u Griffitha nebo si vzít Schierke a bojovat pomocí magické síly.

Herní styl se asi dá nejlíp popsat anglickým "slash and smash". Nepřerušené útoky budou ve hře Berserk and the Band of the Hawk stále divočejší a zuřivější, což vám umožní házet monstra proti stěnám nebo je rozsekávat na dvě půlky prostřednictvím jediného úderu.

Nicméně se Guts v průběhu jeho dobrodružstvích setká i s tvory, známými jako apoštolové. Jsou to obří démonická monstra, na která nebudou fungovat typické bojové strategie. Boje s nimi budou freneticky rychlé a hráči se budou muset velmi rychle rozhodovat, jak reagovat a jakou taktiku použít.

Berserk and the Band of the Hawk má v Evropě vyjít pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC 24. února.

Gameplay - Guts

Gameplay - Griffith

Bitvy s bossy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama