Kulečníkový Snooker dostane v roce 2019 oficiální hru
Novinka Kulečníkový Snooker dostane v roce 2019 oficiální hru

Kulečníkový Snooker dostane v roce 2019 oficiální hru

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Snooker je populární zejména v zemích Commonwealthu a na Dálném východě.

Reklama

V roce 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch vyjde Snooker 19. Oficiálně licencovaný titul zaměřený na kulečníkovou hru Snooker. Její název je odvozen od označení jednoho druhu obtížné situace na stole, kdy se potápějí koule mnohem obtížnější než u klasického kulečníku.

„Vzhledem k velkým rozměrům stolu a zaoblení mantinelů u kapes je potápění koulí ve snookeru velmi obtížné. Z toho důvodu se často hrají tzv. strky na jistotu (angl. safety shot), kdy hráč zamýšlí nikoli potopit kouli do díry, ale zahrát tak, aby po skončení strku měl jeho protihráč co nejvíce znesnadněnou pozici a byl tak donucen hrát obtížný strk a dopustit se chyby. Z tohoto způsobu hry vznikl i název hry – snooker, který označuje pozici, kdy hráč, který je na řadě, nemá přímo volnou cestu na kouli, kterou musí zasáhnout, a je tak nucen hrát jiným způsobem (o mantinel nebo obloučkem),“ informuje o Snooker Wikipedia. Tento sport je populární zejména v zemích Commonwealthu a na Dálném východě.

Když jsme si vysvětlili, jak se Snooker hraje, pojďme se podívat, co tahle hra na počítačích a konzolích nabídne. Snooker 19 zahrne 128 světových špičkových hráčů, včetně takových jako je Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby a Ding Junhui, kteří se představí na pamětních místech. Mezi nimi je The Crucible a Alexandra Palace v zemích po celém světě, mj. Číny a Německa.

Snooker 19 má být nejvíce autentickou, realistickou a nejlépe vypadající kulečníkovou hrou, kterou jste si mohli zahrát v multiplayerových módech a singleplayerové kariéře s reálnými turnaji. Prezentace má být přesvědčivá a podobat se té z televizních přenosů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama