Kultura a zvyky světa v Utawarerumono: Mask of Deception
Novinka Kultura a zvyky světa v Utawarerumono: Mask of Deception

Kultura a zvyky světa v Utawarerumono: Mask of Deception

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Díky novému traileru navštívíme i Císařské město.

Reklama

Velká část hry Utawarerumono: Mask of Deception se odehrává v zemích, kterým vládne mocná říše Yamato. Proto je pro našeho hlavního hrdinu Haku dobré dozvědět se co nejvíc o kultuře tohoto národa a jeho zvycích. Hakuova opatrovnice Kuon ho bude postupně se svými kamarády seznamovat s pro nás podivnými věcmi, které můžete v herním světě najít.

Například se časem dovíte, že "woptors" jsou pštrosovitá zvířata, která se v armádě používají u jízdních jednotek a jako tažná zvířata. Taky zjistíte, že "amamunii" jsou vlastně lahodné rolky, které můžete namáčet do různých omáček. V neposlední řadě se seznámíte se zařízením "eldcraft". Jde o obří loď, která se pohybuje sama bez veslařů a vypadá, jako by ji zkonstruoval někdo, kdo se vyzná v pokročilé technologii.

Spolu s Hakuem nakonec navštívíme i Císařské město, kde na nás čeká spousta práce. A ačkoli je Haku spíše líný a nic nedělá, najdou se lidé, kteří potřebují jeho pomoc. To ale neznamená, že si nemůžete najít čas a prohlédnout si místní památky, poslechnout hudbu a ochutnat dobroty metropole říše Yamato.

Utawarerumono: Mask of Deception vyjde v Evropě na PlayStation 4 a PS Vitu už 23. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama