Kupa nového obrazového materiálu z Genei Ibun Roku #FE
Novinka Kupa nového obrazového materiálu z Genei Ibun Roku #FE

Kupa nového obrazového materiálu z Genei Ibun Roku #FE

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Atlus vydal tři nové trailery s Tomou Akagim, dungeony, bitvami a ukázkou herního světa.

Reklama

Genei Ibun Roku #FE vyjde v Japonsku už letos a to 26. prosince. Severní Amerika a Evropa si musí počkat až na příští rok, ale už teď vás můžeme navnadit několika novými videi z tohoto chystaného RPG, kombinujícího série Shin Megami Tensei a Fire Emblem.

Příběh se odehrává v reálném světě v Tokiu, odkud budou hráči moci navštívit zvláštní oblast známou jako Idolsphere. V tomto druhém světě se nachází různé pasti, které hráčům blokují cestu vpřed, a také se zde pohybuje mnoho nepřátel zvaných Mirage.

Všechny pasti jsou navrženy tak, aby odpovídaly svým charakterem dané oblasti. Třeba v Shibuye se nachází dungeon "106", což je vlastně budova a vašim cílem je dostat se do nejvyššího patra. Zde vám k pohybu vzhůru bude sloužit obří ruka modelky.

Pokud se chcete dostat do bitvy, musíte navázat kontakt se symbolem nepřítele. Postavy pak budou na základě vašich příkazů provádět různé akce. Hlavním účelem je najít slabinu vašeho nepřítele, popřípadě provést takzvaný Session Attack, kterým lze za sebou řetězit jednotlivé slabší útoky.

Po úspěšné bitvě jste odměněni zkušenostními a dovednostními body a Performou. Za body můžete získat nové dovednosti a Performu lze použít jako materiál k vytvoření nových zbraní.

Teď se už ale podívejte na herní svět, na dungeony, bitvy a na Tomy Akagiho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama