L.A. Noire 2 se možná někdy dočkáme
Novinka L.A. Noire 2 se možná někdy dočkáme

L.A. Noire 2 se možná někdy dočkáme

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

Rockstar se nechal slyšet, že není proti pokračování skvělé gangsterky z Los Angeles.

Reklama

Nehledě na to, že tvůrci hry, Team Bondi, zavřeli krám, nemusíme nad pokračováním úspěšné detektivky mávat rukou. Minimálně bychom nemuseli vylučovat možnost, že se jej někdy dočkáme, říká Rockstar.

„Zatím jsme jednoduše nepořešili všechny naše cíle. Pokračování značky L.A. Noire ale nevylučujeme,“ řekl tiskový mluvčí v nedávném rozhovoru na stránkách studia. „Všichni jsme velmi spokojeni s tím, jak hra dopadla a přemýšlíme, čím nás budoucnost značky překvapí.“

Rozhodně bychom se ale neměli začínat těšit, protože případný druhý díl dorazí až za velmi dlouho. Rockstar má plné ruce práce se současnými hity i jejich pokračováním, takže jednoduše nestíhá.

„Nikdy nespěcháme ve vývoji pokračování, to ale neznamená, že se k nim nikdy nedostaneme. Podívejte se na Maxe či Red Dead. Máme tolik her, jež chceme udělat, že na to jednoduše nemáme čas ani síly.“

Je tedy velká pravděpodobnost, že se pokračování skvělé detektivní akce dočkáme. Také by vývoj nemusel trvat tak dlouho, protože už budou mít tvůrci technologii MotionScan v malíku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama