L.A. Noire – co si počneme mimo hlavní příběh?
Novinka L.A. Noire – co si počneme mimo hlavní příběh?

L.A. Noire – co si počneme mimo hlavní příběh?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Server IGN vydává krátké videopreview, které popisuje radovánky v Los Angeles a především kýženou volnost pohybu. Ano, bude.

Reklama

Z množství informací o hře už jistě víte, že je L.A. Noire silně příběhový titul. Nebyl by to ale Rockstar, kdyby do hry neprotlačil oblíbený styl sand-boxu, který je titulům této společnosti vlastní (nenechte se však zmást, hru vyvíjí studio Team Bondi).

Když si tedy budete chtít odpočinout od hlavního příběhu ve hře, stačí sednout do auta a projet se. Po městě je roztroušeno 40 nepřiřazených případů, které můžete čas od času chytnout v policejní vysílačce, nebo jen tak na ulici. K tomu připočítejte loupeže, přestřelky, honičky a další kriminální situace, které ve městě probíhají nazdařbůh a máte pěkný seznam věcí, do kterých se můžete pustit nezávisle od příběhu.

Chcete víc? Tak co třeba posbírat desítky schovaných policejních odznaků, zabavit desítky luxusních kradených aut (které budete moci samozřejmě osedlat) či najít a vyškrábat se na všechny majestátní budovy města Los Angeles padesátých let? Ano, myslíme, že to vystačí na dlouho.

A pokud vám tato informace ke štěstí nestačí, podívejte se na samotné videopreview od IGN, kde naleznete tuny nových záběrů ze hraní. Už aby byl příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama