L.A. Noire dorazí na PC ještě letos
Novinka L.A. Noire dorazí na PC ještě letos

L.A. Noire dorazí na PC ještě letos

Michal Maliarov

Michal Maliarov

103

Team Bondi a Rockstar slavnostně oznamují, že se veleúspěšná detektivka L.A. Noire objeví na PC ještě v letošním roce <strong>+ oficiální PC obal</strong>.

Reklama

Aktualizace: Pokud stále nevěříte, že detektivka L.A. Noire vyjde na podzim tohoto roku pro PC, tak pro vás máme ujištění. Informace níže pocházejí z oficiální tiskové zprávy, k níž Rockstar ještě dodal oficiální obal:

Původní zpráva

Bouchejte šampaňské, rozdupávejte krabičky s Red Dead Redemption a hledejte pod postelí dýmku. Vývojáři ze studia Team Bondi odhalují PC verzi skvělé detektivní adventury L.A. Noire.

„L.A. Noire je zbrusu nový typ hry, který hráče posadí do detektivního křesla roku 1940,“ řekl Sam Houser, zakladatel Rockstar Games. „Její unikátní mix příběhu, akce a detektivního vyšetřování z ní činí perfektní hru pro PC.“

PC verze hry byla ve vývoji již někou dobu ve studiu Rockstar Leeds a měla by se pochlubit precizní optimalizací, přizpůsobivým ovládáním a schopností běžet na velkém množství různých konfigurací. Kromě značně vylepšeného grafického kabátku se PC verze pochlubí podporou 3D pro ještě větší zážitek z detektivní práce.

L.A. Noire vyšel na PS3 a Xbox360 v květnu letošního roku a doteď hýří úspěchem takřka na všech frontách. Díky inovativní technologii MotionScan, revolučním prvkům v hratelnosti a skvělým hercům se titulu prodalo již na 4 miliony kusů. Pokud hře stále nevěříte, okuste naši recenzi, kde titul jako druhý v historii Zingu obdržel ultimátní hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama