L.A. Noire - první díl série gameplay trailerů
Novinka L.A. Noire - první díl série gameplay trailerů

L.A. Noire - první díl série gameplay trailerů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Přesně dle slibů uvolňuje Rockstar první část série herních záběrů z vysoce očekávané detektivky L.A. Noire. <strong>Doporučujeme! </strong>+ cz titulky<strong></strong>

Reklama

Na internet se přesně dle očekávaní dostává první část série gameplay trailerů na revoluční akci od studia Team Bondi. Konečně tak poprvé vidíme L.A. Noire v akci a musíme říci, že jsme příjemně překvapeni. Nejen, že bude revoluční technologie snímání obličejů obsažena i přímo ve hře (tedy nejen v předem připravených rozhovorech a animacích), ze záběrů se dá poznat i hodně jiných aspektů.

Tak především, L.A. Noire bude titul zaměřený na detaily. Ty malé detaily, které dělají z dobré hry hru skvělou a díky nimž nás mnohdy příběh tak chytne. Tady nepůjde jen o bezhlavé střílení. Tady jde o vyšetřování a nejjednodušším způsobem, jakým lze L.A. Noire pochopit je představit si GTA nové generace, u kterého pro změnu musíte přemýšlet. Stačí se podívat na detailní vyšetřovací techniky, akční výslechy a odhalování tajů Los Angeles a člověku začíná být nad slunce jasné: to...bude...pecka.

L.A. Noire vychází v květnu na PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama