L.A. Noire vyjde na PS4, Xbox One a Switch
Novinka L.A. Noire vyjde na PS4, Xbox One a Switch

L.A. Noire vyjde na PS4, Xbox One a Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

32

V přípravě je také speciální VR edice pro HTC Vive, která nabídne 7 vybraných případů z původní hry.

Reklama

Tohle asi čekal málokdo. Společnost Rockstar se rozhodla uvést výbornou detektivku L.A. Noire na nové platformy, konkrétně na PS4, Xbox One a Switch. Na těchto konzolích si budete moci zahrát příběh detektiva Colea Phelpse od 14. listopadu 2017.

Verze pro Switch zahrnuje veškerý obsah původní hry i všechen dodatečný obsah, přičemž nebude chybět podpora Joy-Con módu a pohybového ovládání, nové úhly kamery nebo ovládání ušité na míru dotykovému displeji při hraní v přenosném režimu.

Na PS4 a Xbox One půjde také o kompletní verzi hry se všemi DLC, v tomto případě jsou ale novinky poněkud odlišné. Na těchto platformách se totiž L.A. Noire pochlubí lepší technickou a vizuální stránkou, která zahrnuje vylepšené osvětlení a zpracování mraků, nové úhly kamery nebo textury ve vysokém rozlišení. Na základním PlayStationu 4 a Xboxu One přitom hra poběží v nativním rozlišení 1080p, zatímco PS4 Pro a Xbox One X umožní hrát v rozlišení 4K. O počtu snímků za sekundu však zatím nepadlo ani slovo.

Spolu s L.A. Noire navíc Rockstar podniká první krůčky v oblasti virtuální reality. Výsledkem je projekt s názvem L.A. Noire: The VR Case Files, který by měl taktéž vyjít 14. listopadu. Jedná se o speciální verzi určenou exkluzivně pro HTC Vive, díky níž budete moci ve virtuální realitě zažít a vyřešit 7 vybraných případů z původní hry. Nepůjde tedy o plnohodnotné L.A. Noire.

Zrovna v případě Rockstaru je zaměření výhradně na HTC Vive zajímavé a poměrně nečekané. Společnost si prakticky odnepaměti skvěle rozumí se Sony, takže by se dalo čekat, že první kroky Rockstaru v oblasti virtuální reality povedou směrem k PlayStation VR. Místo toho ale vedou k headsetu pro PC, tedy pro platformu, která je pro Rockstar takřka vždy na druhé koleji. Důvod, proč dali vývojáři přednost HTC Vive, však neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama